Az ISO szempontjából alapvető változás történt a Szervezeti irányelvek és eljárások szabályozásában az SAP bevezetése miatt bekövetkezett folyamatváltozások kapcsán.

Elsősorban az SLM A és SLM B telephelyek gyártási területeit, a műszaki részleget, és a feladóraktárt ellenőrizték. Nagy hangsúly volt fektetve a biztonságra, és vállalatunk sikeresen megvédte a tanúsítványt, csak az elsősegély doboz és a mesterek munkavédelmi oktatásának nyilvántartása kapcsán kaptunk javításra vonatkozó észrevételeket.

A gyártási területeken Milan Krcho és Peter Greň kísérte az auditorokat, a biztonsági és HR kérdésekkel kapcsolatban Lenka Čajková világosította fel az auditorokat, a műszaki osztályt pedig Miroslav Holič képviselte.

Az auditorok méltatták a SLOVARM előrehaladását – különösen a folyamatváltozások és az SAP területén, és kiemelték a biztonsági szelepek új gyártási területét. Értékelték továbbá a társaság előretekintő terveit, többek között az irányított raktár projektet és a fotovoltaika igénybevételének mérlegelését.

A megszerzett és megvédett tanúsítványok azt jelzik üzleti partnereinknek, hogy a SLOVARM egy korszerű, perspektívával rendelkező vállalat.