Slovarm prezentoval na 80m2 svoje novinky v sortimente. Zákazníkom predstavil napríklad nový poistný ventil T-3360.PP-R kombinovaný s PP-R systémom, nové viacvrstvové rúry SLOVARM PP-RCT či nové kolekcie vodovodných batérií.

Výstavný stánok bol zameraný na informáciu o zlúčení spoločností Prematlak a Slovarm do jednej spoločnosti, čo vyjadroval aj slogan pre tento veľtrh – "Ešte silnejší" / "Even stronger". V hlavnej prezentácii výrobkov tak pribudol sortiment tlakomerov a teplomerov pod obchodnou značkou PTL.

Účasť na veľtrhoch využíva Slovarm aj na získavanie nových zákazníkov. Tohtoročný Aquatherm navštívilo za štyri dni viac ako 16 tisíc hostí pracujúcich a podnikajúcich v segmente vykurovania, vzduchotechniky, merania a regulácie, sanity a zdravotechniky.

Zároveň tieto akcie slúžia aj na stretnutie s  terajšími  zákazníkmi, ktorým sú predstavené všetky novinky a možnosti rozšírenia spolupráce. Túto úlohu má pravidelne na starosti celé obchodné oddelenie Slovarmu na čele s obchodnou riaditeľkou Ing. Vierou Čuvalovou – Janigovou.

Veľkú akciu spojenú nielen s návštevou veľtrhu, ale aj starobylej Prahy, zorganizovala pre terajších aj budúcich zákazníkov   manažérka srbskej pobočky Slovarm – Marija Durandzi, ktorá z balkánskych krajín priviedla so sebou a pohostila vyše 20 hostí.

A ako býva už 30 rokov zvykom, budúci rok sa veľtrh uskutoční opäť na Slovensku, v Nitre.