Záujem o nákup či objednávku tovaru online zaznamenal na trhu za posledné dva roky rapídny nárast. Slovarm na zvýšený dopyt zareagoval spustením beta verzie objednávkového systému, ktorý už dnes umožňuje malým aj veľkým zákazníkom vybrať a objednať si tovar online. 

Po použití odkazu Produkty sa rozbalí menu s aktívnymi odkazmi na jednotlivé produktové kategórie a skupiny, ktoré umožňujú priamy vstup do požadovanej produktovej sekcie.

V detaile každého produktu nájdete technické a logistické informácie, zoznam variantov a im zodpovedajúce ceny. 

Pridaním vybraného tovaru do objednávky sa začína generovať zoznam produktov, o ktoré má zákazník záujem, ktorý sa spolu s kontaktnými údajmi odošle na mailové adresy zamestnancov zodpovedných za internetové objednávky, ktorí objednávku následne začínajú spracovávať. 

Zamestnanci internetových objednávok zákazníka kontaktujú s cieľom potvrdenia množstva, druhu tovaru a cien. Objednávka sa stáva záväznou až po vzájomnom potvrdení dodacích termínov a množstiev, cena dopravy a balného je 5,60. 

Súčasný systém zatiaľ nie je plnohodnotnou e-shopovou verziou a neumožňuje priamy online nákup. Po ukončení testovacej fázy a vyhodnotení záujmu zákazníkov o internetové objednávky Slovarm zváži upgrade systému na plnohodnotný eshop. 

Ak potrebujete pomôcť alebo poradiť, prípadne získať viac informácií ohľadom internetových objednávok, môžete sa mailom alebo telefonicky s dôverou obrátiť priamo na oddelenie internetových objednávok: 

Ing. Katarína Zentková 
+421 908 723 764 
katarina_zentkova@slovarm.sk