A Slovarm 802-en mutattabe új termékeit, mint például a PP-R rendszerrel kombinált T-3360.PP-R biztonsági szelepet, az új SLOVARM PP-RCT többrétegű csöveket, valamint az új vízcsapkollekciókat.

A kiállítási stand a Prematlak és a Slovarm egyetlen Slovarm vállalattá történő egyesüléséről szóló tájékoztatásra összpontosított, amit a vásár szlogenje – "Még erősebb" – is kifejezett. A fő termékbemutató a PTL márkanév alatt a nyomásmérők és hőmérők választékával egészült ki.

A nagyvásárokon való részvételt a Slovarm új ügyfelek szerzésére használja, mivel az idei Aquathermet több mint 16 ezer vendég látogatta meg, akik a fűtés, a légtechnika, a mérés és szabályozás, a szaniter- és egészségügyi technológia szegmensében dolgoznak és vállalkoznak.

Ugyanakkor ezek a rendezvények arra is szolgálnak, hogy egy helyen találkozzanak a meglévő ügyfelekkel, akiknek minden újdonságot és lehetőséget bemutatnak az együttműködés lehetséges bővítésére.  Ezért a feladatért rendszeresen felelős a Slovarm teljes értékesítési részlege, valamint az értékesítési igazgató, Ing. Viera Čuvalová - Janigová.

Nemcsak a nagyvásár, hanem Prága ősi városának meglátogatásával is egybekötött nagyszerű eseményt szervezett a jelenlegi és leendő vásárlók számára Marija Durandzi, a Slovarm szerbiai kirendeltségének vezetője, aki több mint 20 vendéget hozott magával és látott vendégül a balkáni országokból.  Elkötelezettségéért őt és a Slovarm teljes értékesítési részlegét dicséret illeti.

Ahogy az már 30 éve szokás, jövőre ismét Szlovákiában, Nyitrán kerül megrendezésre ez a vásár.