Podporujeme


2 % z daní za rok 2022 pomôžu kolegom
Zamestnanci Slovarmu venovali svoje 2 % z daní za rok 2022 na pomoc svojim kolegom. Spolu s čiastkou od vlastníka Energy Group dosiahla celková suma, určená na pomoc 4464 eur.
SLOVARM a BP Myjava opäť podporili činnosť neziskových organizácií z Myjavy
Dňa 8. decembra 2023 sa v prezentačných priestoroch obchodníckeho centra spoločnosti SLOVARM konalo odovzdávanie finančných darov pre neziskové organizácie od spoločností SLOVARM a Bytový podnik Myjava.
Slovarm finančne ocenil žiakov aj vyučujúcich
26. mája si 50 absolventov Strednej priemyselnej školy Myjava prevzalo maturitné vysvedčenie. Tí najlepší z nich získali aj finančný dar.
Exkurzie a certifikačné školenia pre žiakov stredných odborných škôl
Počas mesiacov apríl a máj 2023 sa vybraní žiaci 4. ročníkov stredných odborných škôl z Myjavy, Žiliny, Bratislavy, Považskej Bystrice a Humenného, v celkovom počte 100 žiakov, zúčastnili odbornej exkurzie a certifikačného školenia v spoločnosti SLOVARM na Myjave.
V roku 2022 pomohla Podporná asociácia EG 25 kolegom
Podporná asociácia EG v roku 2022 podporila 25 spolupracovníkov a ich rodiny. Na pomoc bola vyzberaná celková suma 16 238 EUR.
Slovarm a Bytový podnik Myjava aj v roku 2022 podporili neziskové organizácie na Myjave
SLOVARM a Bytový podnik Myjava opäť odovzdávali finančné dary neziskovým organizáciám z Myjavy.
Podporná asociácia EG splnila svoje poslanie aj v tomto roku
Podporná asociácia EG v roku 2021 podporila 31 spolupracovníkov a ich rodiny celkovou sumou 12 432 eur.
SLOVARM podporil iniciatívu SLOVENSKO BEZ DROG
Slovarm aj tento rok opäť finančne podporil iniciatívu občianskeho združenia SLOVENSKO BEZ DROG, ktoré sa zameriava na vzdelávanie študentov stredných a základných škôl o škodlivosti drog.
Podporná nadácia EG pomáhala aj v čase pandémie
V roku 2020 poznačenom pandémiou, kedy boli niektoré naše spoločnosti nútené prejsť v najhorších mesiacoch na skrátené úväzky a pristúpiť k zníženiu platov, by sa finančná pomoc hodila mnohým.