Támogatjuk


A 2022. évi adók 2% átadása a SLOVARM részéről
A Slovarm alkalmazottai 2022. évi adójuk 2% adományozták a kollégák és munkatársak megsegítésére. A tulajdonos Energy Grouptól származó összeggel együtt a munkavállalói támogatásra elkülönített teljes összeg 4464 eurót tett ki.
A SLOVARM és 2023-ban is támogatta a miavai nonprofit szervezetek tevékenységét
2023.12.08-án került sor a SLOVARM és a Bytový podnik Myjava (Miavai Ingatlanforgalmazó Társaság) nonprofit szervezeteknek szánt pénzügyi adományok átadására a SLOVARM társaság üzleti központjának és történelmi múzeumának bemutatótermében.
Tanulmányi kirándulások és okleveles képzés szakközépiskolai tanulóknak
2023. áprilisában és májusában Miava, Zsolna, Pozsony, Vágbeszterce és Homonna szakközépiskoláinak 100 kiválasztott 4. évfolyamos tanulója vett részt tanulmányi kiránduláson és okleveles képzésen a miavai SLOVARM cégnél.
A Slovarm pénzjutalmat adott a diákoknak és a tanároknak
Május 26-án a miavai Ipari Szakközépiskola 50 végzőse vehette át érettségi bizonyítványát. A legjobb tanulókat pénzjutalomban részesítették.
2022-ben az Energy Group támogató egyesülete 25 kolléga számára nyújtott segítséget
Az EG támogató egyesülete 2022-ben 25 munkatárs és azok családja számára nyújtott támogatást. Erre a célra összesen 16 238 EUR gyűlt össze.
A Slovarm és a Bytový podnik Myjava lakásszövetkezet 2022-ben is támogatta a miavai nonprofit szervezeteket.
2022. október 20-án, a SLOVARM, a. s. vállalat kereskedelmi központjának és történelmi múzeumának új helyiségeiben a SLOVARM és a Bytový podnik Myjava lakásszövetkezet ismét pénzadományokat adott át a miavai nonprofit szervezetek számára.
AZ EG TÁMOGATÓ EGYESÜLET AZ IDÉN IS TELJESÍTETTE KÜLDETÉSÉT
Az EG Támogató Egyesület 2021-ben 31 munkatársat és családjukat támogatta összesen 12 432 euróval.
A SLOVARM TÁMOGATJA A DROGMENTES SZLOVÁKIA KEZDEMÉNYEZÉST
A Slovarm társaság idén is anyagilag támogatta a DROGMENTES SZLOVÁKIA polgári egyesület kezdeményezését, amely a középiskolások és általános iskolások körében hívja fel a figyelmet a kábítószerek ártalmasságára.
AZ EG TÁMOGATÓ ALAPÍTVÁNY IS SEGÍTETT A VILÁGJÁRVÁNY IDEJE ALATT
A világjárvány által sújtott 2020-as évben, amikor némely vállalatok a legrosszabb hónapokban részmunkaidős foglalkoztatásra kényszerültek átállni, és csökkenteniük kellett a béreket, sokak számára jól jött volna az anyagi segítség.